Verkeersregelaars.

Onze professionele verkeersregelaars staan klaar om het verkeer te begeleiden tijdens evenementen, calamiteiten en bouwprojecten. Wij zorgen voor een vlotte en veilige verkeersdoorstroming, waar dan ook in het land.

Lees verder

verkeersmateriaal.

Wij bieden een breed scala aan verkeersmaatregelen, waaronder borden, hekken, pionnen en andere benodigdheden om de verkeersveiligheid te waarborgen. Met ons hoogwaardige verkeersmateriaal creëren we een gecontroleerde omgeving voor diverse situaties en projecten.

Lees verder

vkr shop.

In onze VKR Shop vind je een divers assortiment producten die speciaal zijn geselecteerd voor professionele verkeersregelaars. De shop biedt hoogwaardige materialen zoals verkeersregelaar lampen, kleding met hoge zichtbaarheid, reflecterende vesten, handschoenen en andere essentiële items die onmisbaar zijn voor hun werkzaamheden.

Lees verder

opleidingscentrum.

Ons opleidingscentrum verzorgt trainingen voor verkeersregelaars. Met onze deskundige instructeurs bereiden we mensen voor op de verantwoordelijke rol van verkeersregelaar en bieden we trainingen aan die voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen.

Lees verder

Meer weten?

Heb je interesse in onze diensten of wil je meer informatie? We staan klaar om je te helpen! Laat ons meer weten over je project, wensen of specifieke behoeften en we bieden je graag vrijblijvend advies en ondersteuning.

Contact.

Adres (bezoek op afspraak)
Lekstraat 144
2515 VZ Den Haag

T. +31(0)85 300 4 300
E. info@verkeerbeheer.nl

IBAN NL16 KNAB 0257 6189 10
Kvk 73703095
BTW-ID NL859634140B01